- 500 ml κρέμα γάλακτος φυτική
- Φτιάχνει 20 μερίδες
1. Ετοιμάζουμε το ζελέ με 1 κούπα ζεστό νερό και 1/2 κούπα κρύο. Το αφήνουμε να κρυώσει καλά. Χτυπάμε την κρέμα σε σαντιγί με 1 κούπα άχνη και ενσωματώνουμε με το ζελέ. Το ζελέ θα πρέπει να είναι κρύο αλλά ακόμα σε υγρή μορφή.
2. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μούλτι, να γίνουν σα σκόνη και τα ανακατεύουμε μέσα σε τάπερ ή ταψί ή τσέρκι 35Χ25 με τη λιωμένη μαργαρίνη. Το στρώνουμε καλά χωρίς να το πατήσουμε πάρα πολύ. Στρώνουμε πάνω την σαντιγί.
3. Χτυπάμε την μαρμελάδα με την 1/2 κούπα νερό στο μούλτι και καλύπτουμε με αυτήν την κρέμα.
Λίγα μυστικά ακόμαΜπορείτε να διαλέξετε ό,τι συνδυασμό σε γεύση ζελέ και μαρμελάδας θέλετε. Θα γίνει εξίσου καλό.
Η φυτική κρέμα είναι σε πράσινη συσκευασία στα ψυγεία, με ένα κορνέ απ' έξω.