Πάστα φλώρα...η νηστίσιμη!




Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο,1/3 του φλυτζανιού του τσαγιού ζάχαρη,7 κουταλιές σούπας λικέρ κερασό,7 κουταλιές σούπας χυμό πορτοκαλιού,1 κουταλιά της σούπας ξύσμα λεμονιού,1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ και 3και 1/4 φλυτζάνια του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις. Τα
ζυμώνουμε καλά και αφού κόψουμε λίγο περισσότερο από τη μισή ζύμη, τη στρώνουμε σε ένα λαδωμένο ταψάκι για τάρτες.
Κατόπιν στρώνουμε πάνω στη ζύμη 1 περίπου κούπα του τσαγιού μαρμελάδα δαμάσκηνο ή άλλη της επιλογής μας, φτιαγμένη από το καλοκαίρι.Φροντίζουμε η μαρμελάδα να είναι ομοιόμορφα απλωμένη. Ύστερα πλάθουμε την υπόλοιπη ζύμη σε κορδόνια πάχους ενός δακτύλου και τα τοποθετούμε πάνω στη μαρμελάδα καφασωτά,έτσι ώστε να σχηματιστούν ρόμβοι.Την ψήνουμε στους 175 βαθμούς .Την κόβουμε μόνο όταν κρυώσει τελείως.Είναι καταπληκτική για απογευματινό καφέ ή τσάι.