Πάστα φλώρα...η νηστίσιμη!




Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο,1/3 του φλυτζανιού του τσαγιού ζάχαρη,7 κουταλιές σούπας λικέρ κερασό,7 κουταλιές σούπας χυμό πορτοκαλιού,1 κουταλιά της σούπας ξύσμα λεμονιού,1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ και 3και 1/4 φλυτζάνια του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις. Τα
ζυμώνουμε καλά και αφού κόψουμε λίγο περισσότερο από τη μισή ζύμη, τη στρώνουμε σε ένα λαδωμένο ταψάκι για τάρτες.