100 γρ. ταραμά(λευκό ή ροζ)
5 φέτες μπαγιάτικο άσπρο ψωμί(χωρίς την κόρα)
1 ξερό κρεμμύδι μικρό 100 ml ηλιέλαιο ή καλύτερα αγνό παρθένο ελαιόλαδο
1 λεμόνι (το χυμό
Εκτέλεση
Μουλιάζουμε για λίγο,σε μπολ με νερό,τις φέτες του ψωμιού.
Τις στύβουμε πολύ καλά και τις βάζουμε μαζί με το κρεμμύδι και τον
ταραμά στο μπλέντερ.Χτυπάμε τα υλικά μας για μερικά λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε με λεπτή συνεχή ροή το λάδι και το λεμόνι. Η ταραμοσαλάτα μας είναι έτοιμη!!